Ajajaj och Ojojoj, men även Kul

Ajajaj!

 • Mitt vänstra ben visar tydliga tecken på att vara måttligt förtjust i Zumba. Ni som hade något bättre för er i fredags kväll än att läsa 2xlblog får förresten en ny chans att njuta av min Zumbapremiär hahaha 😉
 • Det känns inte som att Tensor Fasciatae Latae är inte helt nöjt med att jag kryddad det hela med en kväll på stan i högklackade stövlar (mer om det under Ojojoj).
 • För att riktigt ställa till det tog jag en rejäl promenad med Chichi, hästarna, Loi och Hanna .
Chichi och änderna

Chichi i paradiset – ca 50 änder (DC tyckte inte om dem 😉

Innan jag kraschar i soffan framför Palmeserien ”En pilgrims död” ska jag avsluta helgens benterror med att testa den där berömda Plankan.

OjojojEn helkväll på stan med man, svåger och svägerska inleddes med förrätt på Vapiano, med en ljuvlig Amarone och riktigt bra Carpaccio. Vi vandrade vidare till Monks Porter House. Här vankades saffranskokta musslor för mig och svägerskan, medan man och svåger knökade i sig helstekt spädgris. Vi avslutade med chokladtryffel och Blackberry Albert Imperial Stout – obeskrivligt god och en sagolik kombination!

Blackberry Albert

Blackberry Albert Imperial Stout på Monks  – ”Så nära paradiset man kan komma”

Det är inte nödvändigt att vara mattesnille för att räkna ut att denna kväll bjöd på en och annan kalori. Detta i en form som fick mig att vakna med vätskebrist och lätt illamående.

Men jag har inte det minsta dåligt samvete och ångrar bara en sak – att jag inte tog en bild av mig i helfigursspegeln i damrummet 😉 Numera är det ju en fröjd att klä sig för en kväll på stan istället för att sucka tungt över att allt sitter som korvskinn!

Grytstek

Vi äter betydligt nyttigare ikväll än igår; en gammaldags nötstek med morötter & broccoli.

Avslutar med KUL:

Jag är så himla glad för att ni är så många som läser och även kommenterar! Det är verkligen superroligt med kommunikationen som uppstår. De senaste dagarna har jag tyvärr varit usel på att kommentera andras bloggar, men jag hoppas att ni kan förlåta lite. Jag har inte bara partajat, utan haft rätt mycket jobb med 2XL-Boken! 🙂

Även i det sammanhanget är jag alldeles överväldigad av engagemanget och återigen så glad över sociala media.

 • När jag frågade om hjälp här på bloggen om förslag på namn och omslag fick jag ett helt enormt gensvar – TACK!!!
 • När jag efterlyste en illustratör via Facebook fick jag, på bara några timmar, ungefär 30 tips och därefter ungefär 10 mail från seriöst intresserade illustratörer. Helt fantastiskt!

Nu har vi ett grovt utkast till hela bokomslaget och en skiss till förstasidan, som jag fortsätter att fila på tillsammans med illustratören under de närmaste dagarna. Jag har jobbat rätt mycket med andra typer av böcker tidigare, men sällan varit så involverad i precis alla steg från ax till limpa. Eller rättare sagt från att faktiskt skriva hela texten till att vara med och jobba med färgkoder, typsnitt, papperskvalitet, bildupplösning etc.

Självklart återkommer jag med rapport när vi tagit oss ännu en bit mot tryckdatum (20 februari ) Har ju lovat pris till omslagstipsare!

Hoppas att ni har haft en skön helg – nu är det ju nästan vår, bara minus 4 här hos oss 😉

7 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

7 svar till “Ajajaj och Ojojoj, men även Kul

 1. Finfin promenad, tycker jag! Hoppas att tensorn lugnar ner sig!

 2. AnnaSofie

  Ojojojoj så gott allt det där låter!! Saffransmusslorna får det att vattnas i munnen på mig! Härligt också att ditt samvete är rent – precis så det ska vara ju! 😀

  • mmmm, det var fantastiskt gott! Ja, det tar sig så sakta – tror att det är första gången jag VERKLIGEN känner att det var helt OK – dryga 14 månader efter ”mål”.. Ännu ett bevis för att man inte är ”klar” bara för att man nått en viss vikt, utan att det återstår en hel del jobb med tankar och påhitt innan man kan känna sig helt färdig med förändringen. (om ens någonsin…)

   • AnnaSofie

    Nej, så sant så. Tror tyvärr att man aldrig blir helt färdig med det där – men man kan nog komma väldigt långt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s