2XL för ett år sedan – 21/10 2011

New York

18/10-25/10 är jag i New York. Jag kommer att leva som jag lär och vara 100% där, så jag passar på tillfället att ge er några smakprov på hur jag hade det för precis ett år sedan. Varje dag kommer ett nytt inlägg från samma period 2011, dvs precis i övergången mellan de 12 veckorna med måltidsersättningar och det otroligt skrämmande Att Börja Äta Vanlig Mat igen…

21 Okt – Dag 71 (11 dagar kvar)

Nu gör jag ett sista ryck och försöker att ”beta av” de lite mindre smaskiga Itrim-produkterna som finns i skåpet, t ex Skogsbärsshaken . Den är en VLCD (600 kcal) så den toppar jag med en halv mellanmålsbar.

Jag har ätit slut på Kycklingsoppan på samma vis och håller även på att avslutat lådorna med Broccoli- och Tomatsoppa. Jag tror dock inte att jag kommer att lyckas att övertala mig själv att göra slut på den läskiga Tomatsoppan…

Även om jag ska fortsätta att äta måltidsersättningar som komplement till de riktiga måltiderna så kommer jag troligen att vilja ha så goda ersättningar som möjligt.

Då är det följande som gäller:

 • Couscous Hot Meal
 • Müsli Cranberry Bar!!! Den bästa & godaste måltidsersättningen alla kategorier räknade. Jag skulle kunna leva på bara den, eller kanske inte… 😉
 • Choklad Bar
 • Choklad-shake, toppas med ½ banan-mellisbar för att komma upp till 200 kcal
 • Kaffe- färdigblandad shake – toppas med ½ choklad- mellisbar till 200 kcal

Jag SER nu att jag är smal och förstår att jag är alldeles normalviktig, men Oj, vad svårt det är att få in i skallen att det är sant.

När jag klädde på mig för att åka till stallet lyckades jag, utan någon som helst ansträngning, att dra överdragsbyxorna, så som tänkt är, ÖVER mina jeans. Samma byxor som jag i våras, med nöd och näppe, kunde stänga. Då hade jag endast ett par underställsbyxor under och stängande fungerade endast under förutsättning att fickornas dragkedjor var öppna .

Jag roar mig åter med att prova kläder som ska förpassas till bättre behövande. Min syster ser till att de kommer till hemlösa här i Stockholm – jag kan absolut inte förmå mig att skicka kläder i min gamla storlek med hjälpsändningar till utmärglade människor i andra länder.

Så här är en  sista stilstudie av min nya kropp i de förhatliga 2XL-shortsen från Dressmans kollektion för storvuxna herrar. De var tajta den 8 augusti, tro det eller ej.

2XLshort med kropp i

Dessa 2xl-shorts blir kvar som ett minne.

3 kommentarer

Under Hälsa, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

3 svar till “2XL för ett år sedan – 21/10 2011

 1. Om man varit överviktig länge hur tar man in psykiskt att man inte är det längre?
  Hur får man hjärnan att fatta att man inte är det längre?
  Vad gör man med huden drar den ihop sig?

  Å idag har jag hur många funderingar som helst, totalt okoncentrerad på solsidan som jag gillar att titta på
  Hoppas du har det bra iallafall

 2. Thanks for that! It’s just the answer I neddee.

 3. IMHO you’ve got the right answer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s