Nu är Boken köpbar:) – Dag 17 av min Vårstädning

En sådan underbart blåsig dag!

Jo, det är säkert. En hästägare kan inte önska annat nu efter att alla snö smält (och det regnat…). Hur mycket solsken det än blir, så är det vinden som torkar upp leråkrarna till hagar som pållarna klafsar runt i.

Själv lider jag inte av blåsten eftersom jag bestämt mig för att springa först i morgon och att ta en vilodag idag.

Helt utan maniska tendenser denna vecka alltså 🙂

Steg för steg mot något slags normalt läge även när det gäller träningen. Hittills denna vecka har det alltså blivit en 45-minuters springrunda i måndags och ett ”medelpass” på Itrim igår.

Det som var grymt kul på träningen var att ”core-tänkandet” redan visar sådana resultat:

 • Gjorde Plankan på ett ben! 3*30 sek
 • Hoppade jämfota upp på step-brädan i takt till musiken under 30 sekunder.
 • Drack vatten medan jag körde den tidigare förhatliga benpressmanicken istället för att ta en minipaus för att dricka.

Jag har blivit värsta hurtbullen 🙂
Men glöm inte att vi talar om en person som mödosamt gick upp och ner på brädan i snigeltempo för bara lite mer än 1 ½ år sedan. DET GÅR – steg för steg – om man är snäll mot sig själv!!

Falafel

Falafel – mums!!

Till lunch idag var jag otroligt snäll. Jag älskar nämligen falafel i stora tunna pitabröd. Inte direkt kalorisnålt, men med grönsaker och Ajvar Relish och en rejäl hög bär efteråt blir det rätt OK.

Min enkla lilla Vårstädning har nu efter 17 dagar, som bonus knyckt 1.2 kg. Det gör faktiskt inte ett enda dugg – jag är INTE mager (bilden från provrummet i fredags hade bara en bra fotovinkel 😉

Löparkläder

Mitt livs första löparkläder

Jag kan avslutningsvis meddela att :

Hur jag besegrade mina Hjärnspöken  nu kan beställas på itrim.se!
Välj Handla och klicka sedan på Böcker längst ned i menyn till vänster på sidan. Den ligger ovanför kokböckerna (som jag varmt kan rekommendera, oavsett om man är Itrimmare. Boken kommer också att finnas på 40 Itrim-center runt om in landet. (Kolla på itrim.se under Här finns vi.)

Boken på webshopen

Min bok på itrim.se/webshop!

Det här är så obeskrivligt kul 🙂 🙂 Tack till er alla fantastiska inspirerande läsare som ger mod att sätta tankar och erfarenheter på pränt och dela med sig av dem!

18 kommentarer

Under Hälsa, Itrim, livskvalitet, Matmissbruk, Mental träning, Motion, Uncategorized, vikt, Viktminskning

18 svar till “Nu är Boken köpbar:) – Dag 17 av min Vårstädning

 1. A

  Härligt att läsa!
  Kram kram

 2. Va kul med boken, har själv funderat på att skriva om min vikt och hälsoresa. Frågan är om någon vill läsa och hur jag ska få ut den när ajg väl skrivit klart den! 😛

 3. ankidanken

  Tjenare Jenny,
  Jag såg ditt meddelande på min ”före detta” blogg. Jag har raderat den, jag har totalt tappat intresset för att skriva på bloggen. Men hur som helst, svaret på din fråga, bara bra är det. Segt ska väl tilläggas, ingenting händer på vågen men måttbandet visar positiv trend, jag vill ju dock gå ner mina 6-7 kg till men vet inte riktigt hur detta ska gå till då jag bara ökar muskelmassan och minskar fettmassan, och muskler väger mer än fett, bla bla bla (det är det alla säger hela tiden). Men men… jag är fortfarande Itrimare och det går åt rött håll 🙂 Vi MÅSTE se till att få till en dejt, kanske på Norskogsbadet i sommar, ta några längder och snacka lite skit :-). Jag följer dig på din blogg (är dock dålig på att kommentera, so sorry) och har beställt din bok. Många härliga kramar/ Ankkidank

  • Aha! Då förstår jag 😉 Vi får hålla kontakt på Fejjan 🙂 Skönt att måttbandet är med dig! Det är ju klart bättre med muskler- ser fram emot nästa möte med min Ulrika för att se vad dom händer just med muskelmassan nu när jag tränar mer. Vad kul att du följer mig 😀 Håller med- vi måste ses !! Stor kram o lova att du säger pip ibland 😉

 4. Va kul att boken finns ute nu. Jag kommer definitivt att köpa den. Väntar och ser om en landar på mitt Itrim center.

  Vilken otrolig vårstädning du fjort. Å ett bra minus på det. Snygg å väldigt sportig i löparoutfiten 🙂

  Kram på dig!

 5. Precis hur roligt som helst med boken. Jag ska käpa den närsta gång jag drar till itrim söder.

 6. Va spännande med boken! Såg reklamen på facebook! 😀 Grattis!

 7. Åh vad underbart! Måste kännas fantastiskt 🙂 Tänk – en egen bok!!!

 8. Gillar konceptet med din vårstädning, många tänkvärdheter som dyker upp 🙂
  Sen så är jag så glad för din skull och jag ser framemot att få läsa din bok 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s